• Header groepslessen

Groepslessen

Perfect Pilates 
Een geweldige training voor een strakke buik en een sterke rug. We trainen niet alleen de oppervlakkige buik- en rugspieren maar juist ook de diepgelegen en de tussengelegen spieren. Zo ben je in staat om een sterke en strakke romp te krijgen. Zeer geschikt voor mensen met schouder-, rug- en nekklachten.

XCORE
Ervaar deze ultieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch, simpel en fun! In 45 minuten train je optimaal je conditie, spieren en bindweefsel en verbruik je een hoog aantal calorieën. Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel en een strakker lijf.

BodyBoxx
We gaan je echt leren boksen! BodyBoxx is een boks conditietraining zonder direct contact. We werken mét en niet tegen elkaar, terwijl de muziek je door de training sleept. Je gaat boksen op een veilige manier, we stoten op elkaars bokshandschoenen. Alle spieren komen aan bod komen, ook de dieper liggende spieren worden geactiveerd.

Fit & Shape
Fit & Shape is een leuke, laagdrempelige les waarbij het doel is om fit en vitaal te worden en in shape te blijven. In de les zitten veel verschillende onderdelen. Je kunt hierbij denken aan stukjes aerobics en steps afgewisseld met spierverstevigende oefeningen. In deze afwisselende les komt alles aan bod. Iedereen kan meedoen!

Spinning
Een fantastische workout voor je conditie. Daarnaast train je je core en je beenspieren. Door de verschillende weerstanden is deze les toegankelijk voor beginners en gevorderden. We laten je deze les graag ervaren, doe je mee? 

Zwemmen
Tijdens de zomermaanden is er elke dinsdagavond gratis baantjeszwemmen, haal hiervoor een armbandje bij de trainer. Lever dit bandje in bij de kassa en je kan gratis naar binnen! 

Pump! 
De snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen

Total Workout
onder leiding van onze trainers krijg je een leuke, uitdagende training.
De trainer bekijkt per week wat de inhoud van de les gaat worden, houdt rekening met de wensen van de groep en de nieuwste trends.

Hardlopen
Iedereen kan leren om 60 minuten achter elkaar hard te lopen zonder pauze. Dat geloof je misschien niet maar wij gaan je erbij helpen! Wij bieden 2 trainingen, voor beginners en gevorderden. Trainer Niels is super, kom het ervaren!

Weerbaarheidstraining (kids)
Een training waarbij gewerkt wordt aan persoonelijke doelstellingen om weerbaarder te worden, het zelfvertrouwen te vergroten en om eigen emoties te leren reguleren en benoemen. De training bestaat uit rots & water training, sociaal pedagogische spellen en uit rollenspel. 

Hiphop dance!
Dance hiphop is een groepsles waarbij plezier voorop staat. Tijdens de groepsles dans je op verschillende muziekgenres. Zo komen de genres hiphop, afro en dancehall aan bod. Lijkt het jou leuk om aan deze energieke groepsles mee te doen, haal dan nu jouw dansschoenen uit de kast en kom een keer langs om je dancemoves te laten zien.

Nieuws

 • Start het nieuwe jaar goed en doe mee met de Conditiebooster

  Lees meer
 • Doe mee met onze Hardloopcursus!

  Wil jij graag leren hardlopen? Doe mee met onze hardloopcursus en doe mee met...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitnesszaal uitgebreid!

  Fitnesszaal uitgebreid!

  In januari '18 is Palestra Hallum heropend, het centrum is maar liefst 2x zo groot geworden! Kom je snel eens kijken?

  Lees meer
 • Volg de gaafste lessen!

  Volg de gaafste lessen!

  Palestra Hallum biedt veel verschillende lessen. Opgeven en afmelden is niet nodig, jij bent altijd welkom!

  Lees meer
 • De fysio staat voor je klaar

  De fysio staat voor je klaar

  Bakker Training | Therapie is onze partner voor de fysiotherapie.. Iedere dinsdag houden zij een gratis inloopspreekuur!

  Lees meer
 • ilse van Mourik

  "Het leukste aan Palestra vind ik dat het een kleinschalig sportcentrum is. De trainers kennen mij persoonlijk."

  ilse van Mourik
 • Benjamin Visser

  "De variatie in de lessen vind ik erg leuk, er is een ruime keus, en je traint samen: dat geeft energie!"

  Benjamin Visser
 • Mieke Aalders

  "ik kan mijn kleinzoon weer optillen wanneer hij bij zijn oma is. Ik ga na elke training met een tevreden gevoel naar huis!"

  Mieke Aalders