• Header medewerkers

Medewerkers

Ontmoet het team!

Even voorstellen:

Elly Smit: Al jaren werk ik met veel plezier bij Palestra. Ik ben in 2009 begonnen in Dokkum met lesgeven naast mijn baan in de verkoop. Vervolgens heb ik een carriereswitch gemaakt naar de sport en naast receptiewerk en sales bij Palestra mijn fitnesspapieren behaald om zo fulltime in de sport aan het werk te zijn. Na een aantal jaren ben ik in Hallum gaan werken, waar mijn man Niels en ik ook wonen. Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam als clubmanager. Erg fijn om zelf meer invloed te hebben op alle belangrijke zaken. Zo hebben we  bijv. het lesrooster uitgebreid met extra lessen, sindsdien spreken we de jongere doelgroep ook meer aan! Ik sta nog steeds op de fitnessvloer en geef met veel plezier o.a. de Pilates en Pumplessen. We hebben een mooi team, het centrum is recentelijk helemaal verbouwd, iets om trots op te zijn!

Niels Smit:  Tot voorkort werkte ik bij Defensie, als vliegtuigmonteur bij de Marine. In Maart 2016 heb ik de overstap gemaakt naar Palestra, na uiteraard mijn fitnessopleiding succesvol te hebben afgerond. Ik vind het een uitdaging om mensen te motiveren om fysiek, conditioneel en mentaal sterker te worden. Inmiddels run ik samen met mijn vrouw het sportcentrum. Ik ben erg blij met de vernieuwing van het centrum, dat geeft ons nog meer mogelijkheden om de leden te helpen hun doelen te bereiken. Graag zie ik jullie binnenkort.

Anneke de Jong: Sinds twee jaar ben ik werkzaam bij Palestra op verschillende locaties. In Hallum geef ik voornamelijk groepslessen en af en toe sta ik op de fitness vloer. Ook geef ik de weerbaarheidstraining aan kinderen. Waarom ik bij Palestra werk? Het werken met mensen vind ik erg leuk. Dit in combinatie met mijn passie voor sport maakt het werk extra leuk.
Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot personal trainer. Vanaf het nieuwe jaar is het mogelijk om 1 op 1 training bij mij te volgen waarbij we samen een trainingsplan uit stippelen om naar jou doelstellingen toe te werken. Zie ik jou binnenkort ook eens bij een van mijn lessen of wil je meer informatie over wat personal training inhoud? Kom gerust een keer langs voor meer informatie.

Luuk den Hertog: In 2015 ben ik begonnen met sporten bij Palestra, waar ik ontdekte dat sport/fitness mijn grote passie is. Toen Elly mij vroeg om als invaller te werken hoefde ik dan ook niet na te denken en zei ik gelijk ja. Nadat dat succesvol verliep ben ik als vaste medewerker aangenomen en sta nu met veel plezier elke vrijdagavond als fitness instructeur in de zaal. Naast dat ik sporten zelf erg leuk vind, vind ik het ook erg leuk om mensen te begeleiden bij het juist uitvoeren van de oefeningen en ze te helpen hun doel te bereiken. In het dagelijks leven studeer ik rechten in Groningen waardoor je mij doordeweeks niet veel ziet.

 

Daniëlle Terpstra: Ik ben Daniëlle Terpstra-Wester. Ik woon samen met mijn man en ons zoontje in Koarnjum.  Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Palestra in Hallum. Momenteel ben ik bezig met mijn fitness instructeur A en ik hoop deze in februari 2019 af te ronden. Mijn passie is sporten en dit breng ik graag over op andere sporters. Ik train zelf ook in het sportcentrum en daarnaast doe ik ook aan hardlopen en trailrunnen.

 

 

Joël Kamminga:Hey! Mijn naam is Joël Kamminga. Ik ben 22 jaar jong en woon in Damwoude. Sinds klein af aan vind ik bewegen en sporten een fantastische bezigheid om te doen. Ik heb vele sporten gedaan, maar bewegen op muziek vind ik het allerleukst! Op mijn 15e ben ik begonnen met dansles geven bij een dansschool. Februari 2018 heb ik de overstap gemaakt naar Palestra Hallum en Palestra Dokkum (sportcentra). Ik geef hier groepslessen, zoals; bootcamp, bodyboxx, spinning, x-core, fit and shape en last but not least dansles (hiphop). Ik doe dit met veel plezier en krijg altijd erg veel energie van de mensen die eraan deelnemen. Naast mijn werk studeer ik ook nog aan de NHL Stenden te Leeuwarden. Hier doe ik de opleiding tot leerkracht basisonderwijs. Ik vind het erg leuk om kinderen / mensen wat te leren en hen te begeleiden bij dingen die moeizaam gaan. Dit komt uiteraard ook mooi van pas bij mijn werk. Mijn motto is: met veel energie en enthousiasme wordt het sporten dubbel zo leuk!

Nieuws

 • Start het nieuwe jaar goed en doe mee met de Conditiebooster

  Lees meer
 • Doe mee met onze Hardloopcursus!

  Wil jij graag leren hardlopen? Doe mee met onze hardloopcursus en doe mee met...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitnesszaal uitgebreid!

  Fitnesszaal uitgebreid!

  In januari '18 is Palestra Hallum heropend, het centrum is maar liefst 2x zo groot geworden! Kom je snel eens kijken?

  Lees meer
 • Volg de gaafste lessen!

  Volg de gaafste lessen!

  Palestra Hallum biedt veel verschillende lessen. Opgeven en afmelden is niet nodig, jij bent altijd welkom!

  Lees meer
 • De fysio staat voor je klaar

  De fysio staat voor je klaar

  Bakker Training | Therapie is onze partner voor de fysiotherapie.. Iedere dinsdag houden zij een gratis inloopspreekuur!

  Lees meer
 • ilse van Mourik

  "Het leukste aan Palestra vind ik dat het een kleinschalig sportcentrum is. De trainers kennen mij persoonlijk."

  ilse van Mourik
 • Benjamin Visser

  "De variatie in de lessen vind ik erg leuk, er is een ruime keus, en je traint samen: dat geeft energie!"

  Benjamin Visser
 • Mieke Aalders

  "ik kan mijn kleinzoon weer optillen wanneer hij bij zijn oma is. Ik ga na elke training met een tevreden gevoel naar huis!"

  Mieke Aalders