• header

Mieke Aalders

Mieke Aalders | 57 jaar 

Toen ik 21 jaar was, kreeg ik een hernia. Tot die tijd deed ik met veel plezier aan aerobics en callanetics, echter mijn neuroloog raadde het mij af te blijven sporten. Ik mocht alleen nog zwemmen. Dat heb ik ook gedaan, maar ik miste het sporten wel.

Twee jaar geleden kreeg ik weer veel last van mijn rug en na onderzoek bleek ik nu een dubbele hernia te hebben! Gelukkig kreeg ik nu wel het advies om onder begeleiding te gaan sporten om mijn rug te versterken. Ik was al getipt door een kennis om eens bij Palestra te informeren, omdat zij er een goede ervaring mee had. Toen kwam op Facebook een oproep voorbij voor vrouwen tussen 50-60 jaar om te gaan sporten onder deskundige begeleiding.

Ik heb toen een gesprek gehad met Elly en het voelde gelijk goed We zijn voorzichtig gestart met specifieke oefeningen voor de rug, maar ook andere spiergroepen en de cardio werden in mijn schema opgenomen.

Na al die jaren zonder sport ben ik wel eens wat onzeker, ik vraag graag even om bevestiging. Ik vind het heel prettig dat er veel aandacht is, ik kan altijd terugvallen op de trainer. Als er iets net niet helemaal goed gaat, komt de trainer even naar me toe voor een correctie, zo kan ik met een vertrouwd gevoel sporten.

Ik heb nu veel minder last van mijn rug, ik voel me veel beter. Mijn conditie is verbeterd, fietsen gaat makkelijker en ik kan mijn kleinzoon weer optillen wanneer hij bij oma is. Ik ga na elke training met een tevreden gevoel naar huis!

Nieuws

 • Start het nieuwe jaar goed en doe mee met de Conditiebooster

  Lees meer
 • Doe mee met onze Hardloopcursus!

  Wil jij graag leren hardlopen? Doe mee met onze hardloopcursus en doe mee met...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitnesszaal uitgebreid!

  Fitnesszaal uitgebreid!

  In januari '18 is Palestra Hallum heropend, het centrum is maar liefst 2x zo groot geworden! Kom je snel eens kijken?

  Lees meer
 • Volg de gaafste lessen!

  Volg de gaafste lessen!

  Palestra Hallum biedt veel verschillende lessen. Opgeven en afmelden is niet nodig, jij bent altijd welkom!

  Lees meer
 • De fysio staat voor je klaar

  De fysio staat voor je klaar

  Bakker Training | Therapie is onze partner voor de fysiotherapie.. Iedere dinsdag houden zij een gratis inloopspreekuur!

  Lees meer
 • ilse van Mourik

  "Het leukste aan Palestra vind ik dat het een kleinschalig sportcentrum is. De trainers kennen mij persoonlijk."

  ilse van Mourik
 • Benjamin Visser

  "De variatie in de lessen vind ik erg leuk, er is een ruime keus, en je traint samen: dat geeft energie!"

  Benjamin Visser
 • Mieke Aalders

  "ik kan mijn kleinzoon weer optillen wanneer hij bij zijn oma is. Ik ga na elke training met een tevreden gevoel naar huis!"

  Mieke Aalders